Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, June 16, 2006

Slanknaardezomer woog op het moment van schrijven 65.80 kg (bmi: 22.50).

Zo ik ben wel blij vanmorgen met de weegschaal: 65.8 kg! Heb meteen mijn maten maar eens opgenomen weer en er was weer wat van mijn buik af. Mooi, want daar moet t er ook af!
Ik ben in 2 en halve maand precies 3 kilo afgevallen nu (met tussendoor flinke pauze). Op dit moment ben ik ook niet echt aan het lijnen, maar ik probeer er zo nu en dan toch aan te denken natuurlijk. Ook ben ik deze week vegetarisch aan het eten (Valess is lekker hoor!)..ik ga dit vaker doen of anders biologisch vlees eten. Ik ben op de site van Wakker dier geweest en veel gelezen, nou dan word je toch met je neus op de feiten gedrukt van de bio-industrie...En dan denk je dat kipfilet zo gezond is..blijken het opgepompte kuikentjes van 6 weken te zijn.
Ik wil eigenlijk deze maand nog naar de 65 kg..dat vind ik al een mooi gewicht. Alleen is echt lijnen niet echt geschikt voor mij..zelfs al eet ik "normaal" dan nog word ik vaak 's nachts wakker met honger! Sta ik half slapend een boterham te smeren. Is dit gek? Of is er dan iets mis met mij haha?
Ik ga zo nog even op mijn stepper staan..want dat is wel een minder punt: ik ben niet meer aan het hardlopen want ik kreeg daar dus weer last van mijn been van en mijn band was lek en het heeft 2 weken geduurd voor ik de kracht op kon brengen er iets aan te doen :P. Dus heb ik ook niet lekker kunnen fietsen en dat doe ik normaal wel veel. Maar goed, de band is nu weer heel gelukkig want met de stadsbus vind ik ook niks! Woon je in de stad, ben je nog 40 min onderweg naar je school!!

Oja, wel allemaal voetbal kijken vanavond!!!:oranje:
:voetballer:
We gaan winnen!!!

Liefs Margreet

Max
June 17, 2006 om 09:31
Hey Margreet,

Hardlopen is een súpermanier om af te vallen! Jammer dat je last krijgt van je been. Zelf ben ik ook een fanatiek hardloper geworden om wat aan mn lijn te doen, en in het begin had ik ook last van mn benen en schenen. Wat de oplossing bleek te zijn was het aanschaffen van een paar goede hardloopschoenen. Iedereen loopt namelijk op een andere manier en schoenen kunnen klachten voorkomen maar ook veroorzaken. Dat was dus bij mij het geval!! Nu heb ik nergens meer last van en ben (door hardlopen) in 3 maanden ongeveer 8 kilo afgevallen.. Precies wat ik wilde!!

Misschien een ideetje?

Succes,
MAX
:strand:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan